Inici > Outsiders > Paris > Carles Romero

Outsiders


Va néixer a Igualada (Barcelona).

Segueix la formació d’actor durant tres anys al Col·legi de Teatre de Barcelona i a l’Institut del Teatre en el “The International Workshop Festival” amb Els Comediants.  S’instal·la a França el 1996, on continua la seva formació d’actor al “Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique” de París.

Participa a diferents cursos de teatre, entre d’altres, amb Edward Bond, Philippe Genty, Alexandre del Perugia i Patricia Sterlin, i de cinema, a “Emergence, Université Internationale de Cinéma” amb  Bruno Nuytten, Tatiana Vialle i Brigitte Rouän. Ha cursat, igualment, estudis teatrals a la “Universitat de la Sorbonne Nouvelle - Paris III”.

Al teatre, ha actuat a “Le Frigo”, monòleg de Copi, direcció de Vincent Poirier, estrenada a París, tradueix per primera vegada aquest text al català i estrena l’obra a la Sala Muntaner de Barcelona. També amb Vincent Poirier acaba d’estrenar “Romeo i Julieta” de William Shakespeare. Ha treballat sota la direcció de Hédi Tillette de Clermont-Tonnerre a “Le Roland”, una trilogia a partir del text “La chanson de Roland”.

Ha actuat també, sota la direcció de Jacques Lassalle, a “La Madone des Poubelles”; amb Marie-Charlotte a “Biais Extermination du peuple”, de Werner Schwab; amb Vincent Poirier a “Titus Andronicus”, de William Shakespeare, “Le Petit Vertige”, de Robert Angebaud i “Hernani”, de Victor Hugo; amb Xavier Albertí a “Troïlus i Cressida”, de William Shakespeare; amb Pascale Daniel-Lacombe a “Carícies”, de Sergi Belbel; amb Philippe Calvario a “Fragment d’Alex”, de Noëlle Renaude, i amb Noëlle Cazenave a “Les Affamés”, de Sam Shepard.  Ha dirigit i actuat al Cabaret Lorca amb poemes de Federico García Lorca i ha estat ajudant de direcció de Vincent Poirier à “Sugar”, d’Eric Sarner.

Al cinema, ha rodat “En pure Perte”, de Jeremie Scheidler, “Ce qui nous lie” i “Nulle part où aller “,dos curtmetratges de Franck Thoraval; “Tout curtmetrage”, de Jaume Fargas, i en el marc d’”Eémergence”, “La branche de Sébastien Betbeder” i “Oppression”, de Cyril Bedel, dos adaptacions d’un guió de Thierry Jousse.

Cerca avançada


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl