Inici > Outsiders > Berlin > Abraham Hurtado

Outsiders


Múrcia, 1972.

Llicenciat en Arts Escèniques. Va arribar a Barcelona el 1996 per treballar amb La Fura dels Baus a “Atlántida”. Amb aquesta companyia també ha fet “El martirio de San Sebastián”, “Ombra”, “D.Q., Don Quijote en Barcelona” y “NonaSinfonía”. Durant els vuit anys que ha estat a Barcelona també ha col·laborat amb diversos coreògrafs, com Danat Danza, Sol Picó, Jordi Cortés, Senza Tempo y Erre que Erre (que durant dos anys s’instal·la a Lisboa). Ha participat en les pel·lícules “Éxtasis” (Mariano Barroso), “Zapping” (J.M. Chumilla) i “Gaudí afternoon” (Susan Sheidelman), i en la telemovie de TV3 “El príncep de Viana”.

El 2005 es trasllada a Berlín i comença a col·laborar amb MegStuart/Damaged Goods en diversos projectes. Realitza la seva primera peça, “Bipolar”, estrenada al Festival Intimate Strangers de Berlín. La seva segona peça de grup, “I was there”, s’estrena al Mercat de les Flors, a Barcelona, i al Festival Temps d’Images, a Portugal. L’any 2008 estrena “Mauser”, de Frank Castorf i Meg Stuart.

Funda la plataforma “Bridge on a Wall”, en Galerie Tristesse de Berlín, creant el concepte “Live Installation” per a la intervenció en galeries i museus. El 2009 crea “Back Door”, concepte de happenings i música a la Galeria Tristesse deluxe en un entorn de night club. Actualment també prepara la tercera peça per a espais teatrals “Die Korper Ohne Uns”, que s’estrena el juny del 2009 al Centro Párraga.

Cerca avançada


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl